Klubbens bedste herrehold er stadig ubesejret

 

Efter sæsonens første tre kampe havde Aalborg Squashklubs førstehold, som spiller i anden division, vundet samtlige holdkampe i sæsonen med 8-0, og tirsdag d. 20. november kom Skovbakken 4 på besøg i nordens Paris.

Aalborgs to bedste singler i form af Christian Steffensen og Christian Frølund vandt overlegent deres kampe, hvilket gav en føring til Aalborg på 4-0. Det var nu op til holdets 3. og 4. single at gøre arbejdet færdigt. Et sæt i en af de fire kampe var nok til, at Aalborg ville få endnu en sejr under bæltet i denne sæson.

Holdets 4. single var i dagens holdkamp Steen Smed, som havde erstattet en skadet Lars Rasmussen, der normalt figurerer på denne plads. Steen havde ikke den bedste dag på kontoret, samtidig med at modstanderne havde et højere niveau, så han tabte han begge sine kampe 0-3. Det hører med, at der i begge kampe var flere sæt, som gik i tiebreaks. Med Steens to nederlag kom der spænding i forestillingen.

Brian Krebs, der ligesom de to gange Christian har været ubesejret gennem sæsonen, fik desværre aldrig helt gang i sit spil. Selvom Brian flere gange i begge kampe fik trykket sine modstandere godt ned med hårde, tunge grundslag, var det ikke nok til at vinde nogle af kampene. Brian tabte sine kampe hhv. 3-2 og 3-1. Slutresultatet blev dermed 4-4 i kampe, men de tre vundne sæt fra Brians ketsjer gav den samlede sejr. Holdkampen gav et tegn på, at holdets to bedste herrer holder for højt niveau til 2. division, mens 3. og 4. single mangler lidt niveau endnu, før det forhåbentlig hedder 1. division til næste sæson.

Aalborg Squashklub ligger stadig suverænt nummer 1 i 2. division Jylland midt/nord.

 

Sponsorer