Andetholdet rammer endnu en 8-0 sejr

 

Aalborg Squashklubs næstbedste herrehold har været godt kørende i sæsonen. I de første tre holdkampe er modstanderne blevet trynet med to gange 8-0 og en gang 7-1. Tirsdag d. 20. november var det Sport 92's fjerdehold, som stod for skud.

Ricco Jensen har i flere år været ”on and off” på førsteholdet, men med markante forstærkninger på det hold, er han blevet andetholdets store stjerne på førstesinglen. En kamp for Ricco i denne sæson har været lig med en sejr, og denne holdkamp var ingen undtagelse. To sikre 3-0 sejre til Ricco, og han har indtil nu i sæsonen blot tabt et enkelt sæt.

Steffen Lindgren Hansen figurerer på holdets andensingle, og han er ligesom de fleste andre spillere på holdet ubesejret i denne sæson. Modsat Ricco vil Steffen gerne have lidt valuta for pengene, da han flere gange har trukket sine kampe ud i fem sæt. Aftenens første kamp for Steffen blev endnu en af slagsen, da han vandt 3-2. I anden kamp vandt han forholdsvis sikkert 3-0. Både Ricco og Steffen gjorde deres for, at 2. holdet endnu en gang i sæsonen skulle have en sejr, da holdet nu var foran med 4-0 i holdkampen.

Kristian Kuch-Nielsen har ikke vist mange svaghedstegn som holdets tredjesingle. Han fortsatte sit stabile spil i sæsonen og puttede to 3-0 sejre ind på kontoen. Det betød, holdet endnu en gang kunne se en 8-0 sejr lige rundt om hjørnet.

På fjerdesinglen blev det en debut til Per Mouritzen, som kort kan opsummeres som mere end godkendt. Per vandt sine to kampe hhv. 3-1 og 3-0, hvilket gav holdet deres tredje 8-0 holdkampssejr i denne sæson.

Efter denne runde er der skabt et kæmpe hul ned til andenpladsen i 5. division Jylland Midt/Nord med hele 20 point til Lystrup 4, som dog har en kamp i baghånden. Aalborgs stærke 2. hold har nu ikke flere holdkampe tilbage på denne side af nytår, og de går ind til sæsonens sidste halvdel som kæmpe favoritter til at vinde divisionen og rykke en division op.

Sponsorer