Det dufter af forår på Skansen

Dagens arbejdskomsammen på det udendørs anlæg gik rigtigt fint. Inde i klubhuset kom Inge og Pia langt med at få ryddet op og gjort rent. Som noget nyt foretager vi en oprydning i skabe og hjørner, hvor en del udtjente effekter har hobet sig op. De bliver nu smidt ud, og det skulle gerne resultere i et mere ryddeligt og funktionelt klubhus til sæsonen.

På anlægget udenfor fik Aage, Mads, Jan og John i fællesskab pumpesystemet til at virke. Den nye vandslange er monteret, og de nye gummiskrabere er samlet og klar til brug, så vi kan holde banerne jævne. Begge baner er luget, linjer er skiftet, hvor det var nødvendigt, og stampet ned. Der er spredt grus på bane 2, motortromlen er kørende, og der er vandet og tromlet første gang. Bane 2 begynder så småt at ligne en tennisbane. Umiddelbart virker banen fin og fast, tidspunktet taget i betragtning.

Der er også sat vindsejl op på hegnet mod vest og nord, så nu kan det nordjyske vejr bare komme an. I den kommende tid skal der tromles en del gange på bane 2, bane 1 skal have spredt grus, vandes og tromles. Der mangler også lidt havearbejde med opsamling af visne blade, så resten af haven kan leve op til den fine nye flisesætning, som Mario og Kurt J. har lagt.

Husk, at du ikke behøver at vente på indkaldelse for at bidrage til arbejdet. Vi har publiceret en liste af ting, som skal gøres, og det er bare at gå i gang.

 

Sponsorer