Bookingmønster tennishallen

Har du svært ved at få tider til at spille i hallen? Du er ikke den eneste. Hallen er hårdt booket op denne vintersæson, og man skal planlægge i god tid, hvis man vil have en time til noget tennis i primetime. Men der er stadig perioder med lavere belægning end andre, og dagens analyse kan sige lidt om, hvor du har størst mulighed for at møwe dig ind på en ledig tid med din makker.

På det vedhæftede billede har felter med røde farver høj bookingprocent, mens felter med grønne farver er mindre booket. Statistikken omfatter perioden 30. september til 16. december.

Ikke overraskende er der høj belægning om eftermiddagen og aftenen på hverdage. Tirsdag, onsdag og torsdag er hårdest booket op, mens fredag har mindre booking, og mandag er også en anelse mere tilgængelig. De fleste formiddage er mere populære end tiden midt på dagen, så det er en fordel, hvis man kan organisere at spille ved middagstid. Lørdag eftermiddag og aften er gode muligheder, hvis man kan skippe eftermiddagskaffen og det bløde brød hos Tante Oda eller springer Barnaby over om aftenen.

Prøv selv at studere tallene og farverne. Helt umuligt er det ikke at få en tid. I skrivende stund mandag aften skal vi frem til fredag, før der er en del timer ledige i prime time.