Vi søger: En træner og en banemand

Vi ved det godt: Vi har været fedtede længe, og der er skåret ind til benet.

Men efter et langt, sejt træk med en meget anstrengt økonomi, er vores tennis- og squash-forening ved at være igennem den økonomiske genopretning, og vi kan begynde at satse lidt mere offensivt. Efter ønske fra tennisudvalget har hovedbestyrelsen budgetteret med lidt udgifter til træning og banevedligeholdelse i den kommende udendørssæson.

Det er stadig små penge, der er i spil, men vi har mulighed for at give en beskeden honorering af den eller de, som vil påtage sig det lidt større slæb med hhv. træning af let øvede og motionister gennem sommeren, og den eller de, som vil påtage sig et ekstra ansvar for at holde vore udendørs baner i god stand gennem sæsonen.

Med hensyn til opgaven med vedligehold af banerne, så er det stadig planen at udlicitere det tunge slid med forårsklargøringen til en stor skare af frivillige. Banemanden forventes derefter at tage førertrøjen på mht. at vedligeholde banerne gennem sommeren. Der vil være mulighed for at komme på banekursus for at få viden om vedligeholdelse af grusbaner.

Henvendelse til John Rasmussen på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller på tlf. 2089 8350.