Klargøring af Skansen

Vore finke naboer på Nordre Skansevej har sagt, at de altid glæder sig, når vi begynder at rumstere på banerne, fordi det varsler forårets komme. Men banerne og klubhuset bliver jo ikke klar af sig selv, så nu er det med at droppe spadsereturen i skoven til fordel for lidt arbejde på vores fælles grusbaner.

I lighed med sidste år har bestyrelsen lavet en plan, som skal sikre, at tingene bliver gjort i den rigtige rækkefølge, og at så mange medlemmer som muligt bidrager, så opgaven ikke bliver for stor for nogen, og at der ikke er for mange mennesker til stede på anlægget ad gangen. Listen ser faktisk ikke så slem ud, hvis vi hjælpes lidt ad. Vi har på forhånd aftalt aller antaget, at nogle af opgaverne er givet til bestemte personer på grund af deres strålende kvalifikationer.

Nu har DU så chancen for at byde ind på en opgave, som du gerne vil løse. Husk, at hvis du melder dig til hurtigt, så har du størst udvalg. Når du har fundet din opgave, så This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. som vil sætte dig på listen.

Det er vigtigt, at du kan færdiggøre din opgave til den anførte sluttid, for andre opgaver kan afhænge af, at du er blevet færdig.

Hvis vi gør det godt, og hvis corona-smitten arter sig efter prognoserne, så er der standerhejsning lørdag d. 25. april kl. 9:00.

baneklar2020 5
Plan for baneklargøring