Info om åbning af udendørs tennis

Udendørs tennis åbner i dag, d. 21. april.

Bestyrelsen har åbnet de udendørs baner i bookingsystemet, og vi er i færd med manuelt at ophæve berostillelse for alle tennisspillerne i systemet, så du kan komme til at booke. Det tager lidt tid at gøre, og vi bør alle lette på hatten for Kurt Jeppesen, som ordner det manuelle arbejde med at klikke sig igennem alle medlemmerne. Hvis du forsøger at booke i systemet og endnu ikke kan, så er vi nok ikke nået frem til dit medlemskab endnu, og så vent lidt og prøv igen.

Der kan ske fejl. Hvis du mod forventning ikke kan booke i dag eller fornemmer problemer med dit medlemskab, så ring til Kurt Jeppesen på tlf. 6178 8336.

Der bliver ophængt generelle instruktioner fra Sundhedsstyrelsen på anlægget, og det er vigtigt, at alle medlemmer følger disse. Vi opsætter også håndsprit til desinfektion af fælles berøringsflader. Baderummene kan ikke benyttes. Der kommer en mere detaljeret vejledning ud på hjemmeside og Facebook senere i dag.

Der gælder stadig et forsamlingsforbud med begrænsning på 10 personer, og derfor bliver det desværre ikke muligt at gennemføre standerhejsning i år. Den planlagte standerhejsning d. 25. april er derfor desværre aflyst.