Åbning af gæstespil

Det er et sikkert tegn på sommerens komme, at vi igen åbner for booking med gæster fra vore partnerklubber, Chang Tennis, Gug, AØT og ATK. Det foregår på den måde, at medlemssystemet indeholder virtuelle medlemmer fra disse klubber. Hvis du f.eks. skal spille med en makker fra Chang, så booker du en bane som sædvanligt og vælger Chang Gæstespiller som partner.

Det er tilladt at booke udendørs i øjeblikket og indendørs, når de indendørs baner forhåbentlig snart igen er til rådighed. Ordningen slutter igen d. 15. oktober.

Ordningen er gensidig på den måde, at de deltagende klubber har tilsvarende mulighed for at booke med en gæst fra Nørresundby Tennisklub. Vær dog opmærksom på, at nogle af klubberne kan have sikkerhedsrestriktioner på grund af Corona-krisen og kan vælge at suspendere ordningen midlertidigt, hvis de ikke finder det sundhedsmæssigt forsvarligt at spille på tværs af klubberne. Vi forventer af vore gæster, at de overholder reglerne fra Sundhedsstyrelsen, som er ophængt i klubben.

Ordningen er tilllidsbaseret. Det er naturligvis vigtigt, at du ikke misbruger ordningen til at booke med gæster, som ikke er medlemmer i en af de fire klubber. Andre gæster er velkomne, men men kræver, at du vælger "gæstetime" i bookingprocessen, og du skal betale 60 kr.