Nytårscup i Tennis 2023

Det er heldigvis igen muligt at afholde arrangementer, og de fejre vi ved at fyre vores traditionelle nytårscup af lørdag d. 21. januar kl. 10-16. Det foregår i samarbejde med squash-afdelingen, så der bliver masser af liv i caféen og på banerne.

Squash- og Tennisudvalgene sørger for hygge og forplejning i cafeen og for organisering af turneringen. Tennisturneringen bliver en doubleturnering med skiftende makkere, som efter et snedigt system kan rumme spillere på alle niveauer. Hvis du er god nok til at holde bolden i gang, så er du også god nok til at være med til nytårscup.

Frokost, kaffe, te og præmier er inkluderet i deltagergebyret. Man tilmelder sig ved at sende 50 kr. på MobilePay til Inge Lunding Kjær på nr. 2023 1117 og skrive "Tennis" i kommentarfeltet. Det sidste er vigtigt for at kunne skille tilmeldingerne til tennis og squash fra hinanden.

For at sikre rimelig spilletid til alle, er der kun plads til 16 deltagere i tennis. Det betyder, at alle vil komme til at spille 50% af tiden.