Vi åbner for squash og indendørs tennis onsdag d. 10/6-2020

Regeringens længe ventede næste skridt i genåbningen af Danmark kom heldigvis til at indbefatte indendørs idræt. I weekenden kom meddelelsen fra statsministeren, og mandag morgen var kulturministeriet klar med retningslinjer, som omfatter alt fra ballet til boksning. Disse retningslinjer er derfor meget generelle og skal først udmøntes af Dansk Idrætsforbund i andre generelle regler, hvorefter specialforbundene for hhv. squash og tennis udgiver deres retningslinjer, som vi skal rette os efter. Det sidste forventer vi sent mandag aften eller tirsdag formiddag.

Hovedbestyrelsen er gået i gang med nogle af de foranstaltninger, som vi regner med bliver en del af forholdsreglerne. De sidste får vi på plads i løbet af tirsdag, hvorefter vi forventer at åbne for booking for squash og indendørs tennis fra onsdag morgen, d. 10. juni.

Vi vil gerne på forhånd bede vore medlemmer vise ansvarlighed og forståelse og følge retningslinjerne, så vi ikke kommer i en situation, hvor vi igen skal lukke vore faciliteter.