Træning

Niveaudelt juniortræning om vinteren i samarbejde med andre tennisklubber

I vinterhalvåret organiseres juniortræning sammen med Aalborg Tennisklub og Aalborg Østre Tennisklub. Det giver mulighed for differentieret træning på følgende niveauer:

 • Skumtennis (for begyndere og små børn)
  Torsdag 17-18 på Aalborghus Gymnasium.
 • Orange bold (for begyndere)
  Mandag eller torsdag 17-18 i tennishallen
 • Grøn bold (for let øvede)
  Mandag eller torsdag 18-19 i tennishallen
 • Gul bold (for øvede)
  Mandag eller torsdag 19-20 i tennishallen

Spillere, som vil deltage, visiteres til de forskellige hold i samarbejde med trænerne efter nedenstående principper.

Deltagelse i een gang træning per uge er betalt for NTK-medlemmer via deres kontingent. Træningsperioden er oktober til april med afbrydelser i ferier og helligdage.

Man skal naturligvis have et gyldigt medlemskab i hele træningsperioden for at deltage i træningsaktiviteterne. Man tilmelder sig ved at kontakte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Personlig træning

I Nørresundby Tennisklub kan personlige trænere virke på freelancebasis. Træning og betaling aftales direkte mellem spiller og træner, som begge skal være medlemmer for at kunne booke en bane til træningen. Udbuddet af trænere varierer lidt hen over tiden. Trænere har mulighed for at blive præsenteret her, hvis de sender en kort bio og et billede til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Sponsorer