Bøgen er sprunget ud

Frost og grusbaner er en dårlig kombination, og derfor er mange klubber sent på den i år med at få åbnet grusbanerne. Således også i Nørresundby Tennisklub, hvor der har været arbejdet gennem ugen for at få anlægget gjort klart.

Mandag d. 24. april kommer vores professionelle banemand og arbejder med grus og linjer, og derefter skulle der kun gå få dage, før vi kan erklære anlægget for åbent. Bestyrelsen døjer lidt med tid til det hele, så vi prioriterer åbningen af banerne over standerhejsning og afholder sidstnævnte, når vi kan finde plads i kalenderen til det. Når banerne kan bookes i vores medlemssystem, er det fordi de er blevet åbnet.

Sommersæsonen betyder også åbning for gæstespillere. Vi har aftaler med ATK, AØT, Chang Tennis, Gug Tennis og - som noget nyt i år - med Vadum Idrætsforenings tennisafdeling om gensidigt gæstespil. Det betyder, at vore medlemmer kan invitere medlemmer af disse klubber til at gæstespille hos os i sommersæsonen. Ordningen gælder både udendørs og indendørs.

Vi ønsker alle medlemmer en pragtfuld sommersæson.